Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.212.94.18 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
127 berichten.
Mart Mart
Altijd super leuke lessen gehad van Richard. Hij geeft handige tips en duidelijke uitleg. Echt een aanrader!
Nathan Nathan
Fijne rijlessen gehad bij Richard. Rijles die perfect aansluit op je moeilijkheden. Na bepaalde situaties meteen feedback over hoe het anders/beter had gekund. Rijbewijs in 1x gehaald. Bedankt voor de leuke lessen!
Bram Oplaat Bram Oplaat
Heel erg fijne, gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Richard! Altijd een fijne duidelijke uitleg en mede daardoor in één keer geslaagd! Richard, bedankt!
Jesse Jesse
Vanaf de eerste rijles tot de laatste rijles heb ik het erg naar mijn zin gehad. Ik heb altijd duidelijke uitleg gehad en ben dan ook snel en in een keer geslaagd, kortom goede rijschool en aan te bevelen. 
Sharon Sharon
Richard bedankt voor alle leerzame lessen, en uiteraard was het fijn dat je me feedback gaf over wat er beter kon Heb ook geleerd dat je niet perfect kunt rijden en dat een foutje niet erg is, zolang je het maar veilig is Zeker een aanrader!
Laura Verstege Laura Verstege
Richard bedankt voor de leuke en leerzame lessen,  Door een goede reflectie na elke les wist ik precies wat ik beter kon doen!  Lessen goed aangepast op je eigen kunnen waardoor je elke keer beter word.  Zeker een aanrader! 
Dionne Dionne
Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen! Zelf heb ik erg genoten en veel geleerd van de lessen. Ik heb erg goede feedback ontvangen die ik daarna gelijk toe kon passen tijdens het rijden. Hij stelde me ook altijd op mijn gemak en er was altijd wel ruimte voor gezelligheid! Het lukte altijd wel om elke week te lessen en anders kon er altijd wel geschoven worden in de planning!  Richard, bedankt!
Guus Rook Guus Rook
Richard bedankt voor de leerzame en leuke lessen! Rijschool is een echte aanrader!
Daniël Wabeke Daniël Wabeke
Bedankt voor de leerzame lessen. Ik ben altijd met veel plezier in de lesauto gestapt en heb veel geleerd van je tips tijdens de rijlessen. Ook vond ik het heel fijn dat je zo flexibel was met lessen inplannen aangezien ik 5 dagen in de week werk en daarom weinig tijd had overdag. Nogmaals bedankt. 
Jochem ten Have Jochem ten Have
Het waren zeker mooie, leerzame en gezellige lessen. Het mooiste natuurlijk is dat ik met 16 lessen geslaagd ben. Een rijschool dat zeker een aanrader is. Flexibel in tijden met plannen van rijlessen Bedankt.
Anouk Nijbroek Anouk Nijbroek
Super gezellige lessen gehad met Richard, maar toch gelijk ook erg leerzaam en goede tips gekregen. En daarnaast ook mijn praktijkexamen in één keer gehaald. Echt een aanrader, autorijschool Ruesink. Bedankt he!
Marlies Marlies
Erg leuke en leerzame lessen gehad! En in 1 keer geslaagd. bedankt!
Laura Pera Laura Pera
Super bedankt voor alle leuke maar vooral leerzame lessen! Onderweg altijd gezellig praten, dat vond ik erg leuk. Ook nog in een keer geslaagd. Thank you Richard! 
sharon sharon
Vandaag in 1 keer geslaagd! En dat door de top rijlessen. Bedankt voor de leerzame maar ook gezellige lessen! 
Bruce Langwerden Bruce Langwerden
hele leuke en zeer leerzame lessen gehad van Richard en dan dankzij hem ook in 1 keer geslaagd. Deze autorijschool is zeker een aanrader!!!!
Anne Anne
Super leuke en leerzame lessen gehad. Ook nog in 1 keer geslaagd, dus echt een aanrader! Bedankt Richard!
Koen Oosterhuis Koen Oosterhuis
Richard is duidelijk met zijn uitleg en geeft goede tips tijdens de rijlessen, ook zorgt hij voor ontspanning d.m.v. een geintje. Verder erg flexibel met de planning, kortom een echte aanrader!
Tamara Tamara
Gezellige en leerzame lessen, bedankt Richard! 
Sandy Sandy
Altijd Leuke en leerzame lessen gehad! En in 1 keer geslaagd ! Bedankt voor alles Richard! !
Annelijn Annelijn
Gezellige lessen met richard gehad!! En in 1 keer geslaagd!! Bedankt voor alles  
Lee Lee
Super leuke gezellige en vooral leerzame lessen van je gehad! inmiddels alles behaald en vanmiddag maar een in de auto stappen! Heel erg bedankt voor alles!
annefleur annefleur
Geslaagd dankzij alle leerzame en leuke lessen! Bedankt! Zeker een aanrader!!
Michael Vet Michael Vet
Ik heb echt super lessen gehad bij Richard. Er was altijd een prettige sfeer in de auto. Ik ben zelfs van rijschool veranderd omdat ik zo veel positieve dingen over hem hoorde en de lessen waren 10x beter dan daarvoor tegen een betere prijs!
Robin de rooy Robin de rooy
ook voor mijn BE rijbewijs ben ik naar richard toe gegaan en dankzij zijn hulp in één keer geslaagd!
Brian Heuvelink Brian Heuvelink
binnen een paar uur alles geleerd voor het BE examen!  prima lessen, heel gezellig en goed gericht waar je nog moeite mee hebt. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt!!
Ilse Ilse
Ondanks dat ik auto rijden in het begin maar niks vond en richard hiermee rekening hield heb ik gezellige en toffe lessen gehad! Zeker een aanrader! Thanks voor de lessen richard! 
Marloes Marloes
Geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Richard! Bedankt voor alle kei gezellige, leerzame lessen en de flexibele tijden. Hierdoor was het makkelijk te combineren met studeren in Breda.  Bedankt Richard! 
Brendan Brendan
met mijn 17e begonnen met auto rijlessen bij Richard echt leuk!! ging allemaal super goed en snel, maar ja je moet toch ook een keertje je theorie halen zij Richard, ik zij: ''oh dat komt wel goed hoor, plan maar vast een praktijk examen in want die theorie is zo binnen''. haha mooi niet dus... het heeft me een half jaar gekost om die theorie binnen te halen, iedere maand minstens een examen gedaan en eindelijk bij de 8e keer was het raak. meteen Richard een app gestuurd dat ik hem eindelijk had en dus meteen paar lessen ingepland en binnen 3 weken had ik mijn rijbewijs!! 
Chayenne Chayenne
Erg leerzame en gezellige lessen bij Richard gehad! Altijd goede uitleg vanaf les 1, er wordt je duidelijk verteld wat je wel en niet goed doet. Vlak voor het examen zelf nog ff kunnen aangeven waar je veel moeite mee hebt en dan neemt hij daar ook genoeg tijd voor zodat jij je er zeker bij voelt. Ook erg fijn rijden aangezien Richard zorgt dat je je op je gemak voelt. Ook altijd goed overleg via de whatsapp over de tijden etc. In een keer geslaagd voor me praktijk dankzij Rijschool Ruesink, echt een aanrader! 
Thomas Thomas
Richard, bedankt nog voor alle lessen en goede zorgen. Heb altijd met plezier gereden! Je voorzag me altijd van goeie feedback en oefende op de punten die het hardst nodig waren. Ruimte rond de auto in de gaten houden was altijd een beetje een issue, wat de examinator ook opviel. Ondanks dat ik alleen op zaterdag kon lessen had je altijd plek voor me, erg blij mee. Zonder twijfel kan ik jou dan ook bij iedereen aanraden!