Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.11.178 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
130 berichten.
Brendan Brendan
met mijn 17e begonnen met auto rijlessen bij Richard echt leuk!! ging allemaal super goed en snel, maar ja je moet toch ook een keertje je theorie halen zij Richard, ik zij: ''oh dat komt wel goed hoor, plan maar vast een praktijk examen in want die theorie is zo binnen''. haha mooi niet dus... het heeft me een half jaar gekost om die theorie binnen te halen, iedere maand minstens een examen gedaan en eindelijk bij de 8e keer was het raak. meteen Richard een app gestuurd dat ik hem eindelijk had en dus meteen paar lessen ingepland en binnen 3 weken had ik mijn rijbewijs!! 
Chayenne Chayenne
Erg leerzame en gezellige lessen bij Richard gehad! Altijd goede uitleg vanaf les 1, er wordt je duidelijk verteld wat je wel en niet goed doet. Vlak voor het examen zelf nog ff kunnen aangeven waar je veel moeite mee hebt en dan neemt hij daar ook genoeg tijd voor zodat jij je er zeker bij voelt. Ook erg fijn rijden aangezien Richard zorgt dat je je op je gemak voelt. Ook altijd goed overleg via de whatsapp over de tijden etc. In een keer geslaagd voor me praktijk dankzij Rijschool Ruesink, echt een aanrader! 
Thomas Thomas
Richard, bedankt nog voor alle lessen en goede zorgen. Heb altijd met plezier gereden! Je voorzag me altijd van goeie feedback en oefende op de punten die het hardst nodig waren. Ruimte rond de auto in de gaten houden was altijd een beetje een issue, wat de examinator ook opviel. Ondanks dat ik alleen op zaterdag kon lessen had je altijd plek voor me, erg blij mee. Zonder twijfel kan ik jou dan ook bij iedereen aanraden!
Marleyn Marleyn
Hey Richard,  Bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Fijn dat je veel feedback geeft en veel tijd neemt om  dingen aan te leren. Ook de goede communicatie via WhatsApp is handig. Je bent bereid om tijd vrij te maken, super. Nogmaals dankjewel! 
Robin Robin
Hartstikke bedankt voor alle leuke lessen Richard. Alles was altijd top geregeld!!
Jeroen Jeroen
Richard bedankt voor de fijne en leerzame lessen!!
Zjors Lammers Zjors Lammers
Bij Richard rijden was een leuke ervaring. Leerzame en leuke lessen gehad. Richard, hartstikke bedankt!
Jan Klein Jan Klein
Leuke website!!
Roos Roos
Het mocht even duren, maar dan bij deze ook mijn reactie op de lessen. In een woord gewoon TOP! Voordat ik begon dacht ik dat het ongemakkelijk zou worden, een uur lang bij iemand in de auto die je nooit hebt gesproken, nou binnen 2 seconden was dat wel weg. Altijd gezellig! Natuurlijk was het ook leerzaam, want ik heb me rijbewijs binnen. Richard, Hartstikke bedankt voor de leerzame & leuke lessen. Echt een aanrader voor iedereen!
Justin Justin
Met veel plezier gelest bij Richard, bedankt!
Sjoerd Idema Sjoerd Idema
Na in december mijn B rijbewijs gehaald te hebben, vandaag alweer geslaagd voor BE! Richard, heel erg bedankt voor de goede lessen, ik zal je overal aanraden!
zoe zoe
bedankt voor de leuke lessen! gezellige en natuurlijk leerzame lessen, zeker een aanrader!
Kevin van Asselt Kevin van Asselt
richard bedankt voor de leuke en gezellige lessen zal overal wel een goed woordje voor je doen!!
Siebren Bijenhof Siebren Bijenhof
Bedankt Richard! leuke en leerzame lessen gehad! Zeker een aanrader
Rowin Rowin
Super bedankt Richard!  Waren leuke lessen! zeker een goede rijschool!!
Jordi Houwen Jordi Houwen
Richard hartstikke bedankt! het waren leuke, leerzame en gezellige lessen. nooit ben ik met tegenzin de auto bij je ingestapt, verder is het een prima kerel  die op zn tijd ook wel kan ouwehoeren, ik wens je heel veel succes met de komende mensen de je laat slagen! nogmaals bedankt! 
Myron Jansen Myron Jansen
In een keer geslaagd! Hartstikke bedankt Richard!!
Bas Kortstee Bas Kortstee
niet in een keer geslaagd maar ook toen ik gezakt was waren de lessen nog steeds leuk en leerzaam! Kan deze rijschool 100% aanraden! Bedankt Richard!!
sander rosendaal sander rosendaal
Bedankt Richard voor de leerzame lessen. Ik heb veel geleerd van je en het was altijd leuk. In 1 keer geslaagd!!   Bedankt.
Simon Wondergem Simon Wondergem
Erg leuke en leerzame lessen! Nooit met tegenzin in de auto gestapt en alles was altijd netjes geregeld. Ik heb erg veel geleerd!
Cyril Voskamp Cyril Voskamp
Super goede ervaring met Rijschool Ruesink! Vandaag in een keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Je wordt super begeleid tijdens de lessen met een goede rustige uitleg! Ik heb met veel plezier rijles gehad bij Rijschool Ruesink.Rijschool Ruesink is zeker een aanrader!!!
Dylan wagenvoort Dylan wagenvoort
Super  lessen gehad! Helaas 2x examen moeten doen maar niks te verwijten aan de lessen. Goede duidelijke en verschillende lessen waarbij je duidelijk uitleg krijgt. Heb er een goeie ervaring mee en kan nu lekker touren WOPPAA
Maika Hiddink Maika Hiddink
Ik heb altijd met veel plezier bij Richard gelest! Hij kon alles goed uitleggen en je voelt je meteen op je gemak bij hem in de auto. Ook is hij erg flexibel in de plaats waar hij je afzet of ophaalt met de lesauto. Het was altijd duidelijk wanneer je les had en als er iets tussen kwam was ook dit makkelijk te verzetten. Zeker een aanrader dus!
Lydia Lydia
Heb twee lessen gehad in de meivakantie. Ik woon hier niet in de buurt, maar heb wat lessen genomen om te leren rijden in een andere omgeving. Het is een goede opvrisbuurd geweest en heb wat nieuwe technieken leren toepassen om zo nog beter te rijden. Richard geeft duidelijk en concreet aanwijzingen en heb het lessen dan ook als leuk ervaren. Tevens wil ik de rijschool bedanken voor de tijd die ze speciaal vrijmaakte voor mij.
Ties Ties
Vanaf de eerste rijles veel geleerd. Richard is een top instructeur en de lessen zijn zeker gezellig! Hierdoor ook mijn rijbewijs in een keer gehaald, Richard bedankt! 
Martijn Martijn
Super leuke en leerzame lessen gehad. Rijbewijs in 1 keer gehaald omdat alles duidelijk werd uitgelegd en hij goede tips voor het examen gaf. 
Tamar Tamar
Gezellige en leerzame lessen gehad en daardoor in één keer geslaagd. Heel erg bedankt, Richard!
Carmen Carmen
Leuke leerzame rijlessen! Doet er alles aan om je te laten slagen, Ga de leuke rijlessen missen! 
Melissa Melissa
Toen ik begon met lessen bij Autorijschool Ruesink, had ik al een aantal lessen gehad bij een andere rijschool. Ik kreeg daar naar mijn idee weinig begeleiding en ik voelde me totaal niet klaar om aan een toets of examen te beginnen. Hierom ben ik gaan lessen bij Ruesink. Na de proefles had ik meteen een goed gevoel en heb ik de beste begeleiding gekregen! Richard is een geweldige instructeur en kan alles op een leuke én goede manier uitleggen. Ik heb hier hele leuke, gezellige en vooral leerzame lessen gehad. Echt een aanrader! Richard, bedankt!
Danne Danne
Via een vriendin ben ik terechtgekomen bij rijschool Ruesink, en daar ben ik achteraf nog steeds blij mee. Altijd goede communicatie over de tijd en plaats van de les via whatsapp, dat werkt erg goed. En zoals al eerder is gezegd: je krijgt directe en duidelijke uitleg, en daar leer je uiteindelijk toch het meest van.