Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.71.23 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
105 berichten.
Martijn Martijn
Super leuke en leerzame lessen gehad. Rijbewijs in 1 keer gehaald omdat alles duidelijk werd uitgelegd en hij goede tips voor het examen gaf. 
Tamar Tamar
Gezellige en leerzame lessen gehad en daardoor in één keer geslaagd. Heel erg bedankt, Richard!
Carmen Carmen
Leuke leerzame rijlessen! Doet er alles aan om je te laten slagen, Ga de leuke rijlessen missen! 
Melissa Melissa
Toen ik begon met lessen bij Autorijschool Ruesink, had ik al een aantal lessen gehad bij een andere rijschool. Ik kreeg daar naar mijn idee weinig begeleiding en ik voelde me totaal niet klaar om aan een toets of examen te beginnen. Hierom ben ik gaan lessen bij Ruesink. Na de proefles had ik meteen een goed gevoel en heb ik de beste begeleiding gekregen! Richard is een geweldige instructeur en kan alles op een leuke én goede manier uitleggen. Ik heb hier hele leuke, gezellige en vooral leerzame lessen gehad. Echt een aanrader! Richard, bedankt!
Danne Danne
Via een vriendin ben ik terechtgekomen bij rijschool Ruesink, en daar ben ik achteraf nog steeds blij mee. Altijd goede communicatie over de tijd en plaats van de les via whatsapp, dat werkt erg goed. En zoals al eerder is gezegd: je krijgt directe en duidelijke uitleg, en daar leer je uiteindelijk toch het meest van.
Inge Inge
Ik ben erg tevreden over de rijlessen die ik van Richard gekregen heb. Alles was heel duidelijk en goede begeleiding en uitleg!
Linda Linda
Ik heb bij deze rijschool zeer leerzame en gezellige lessen gehad. Ik voelde me ten alle tijden op mijn gemak en ik heb erg veel geleerd. Kortom echt een om aan te bevelen!! 
Mart Nijhoff Mart Nijhoff
Vanaf het begin tot het eind hele goede en gezellige rijlessen gehad! Mooi na 1x geslaagd en een super tijd gehad! Bedankt voor alles.
Corien Corien
Altijd hele leuke lessen gehad. Elke les leer je veel, en het is altijd gezellig in de auto. Deze rijschool is zeker een aanrader!
Jelle Bruinsma Jelle Bruinsma
Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Heb mijn rijbewijs in de 1ste keer gehaald. Rijschool om aan te bevelen. 
Dennis Dennis
Prima uitleg gehad van Richard, en leuke lessen. Ben zeer tevreden over de rijlessen en ben mooi in 1 keer geslaagd.
robwiekart1 robwiekart1
test berict 2
robwiekart robwiekart
testbericht
Linde van Sintmaartensdijk Linde van Sintmaartensdijk
Rijles gehad bij rijschool Ruesink. Vanaf les 1 tot aan de laatste les waren het leerzame maar ook leuke lessen! Bij Richard in de auto voel je je snel op je gemak en daarnaast is hij ook duidelijk in het vertellen wat goed gaat en beter kan. Kortom, ik ben erg tevreden en kan iedereen aanraden les te nemen bij deze rijschool.
Bas Abbink Bas Abbink
Bij Rijschool Ruessink leer je het echte werk! Met plezier had ik rijles, goeie sfeer met Richard en alles was helemaal duidelijk over de tijden van de lessen en de kosten e.d. Niet extra lessen als het niet nodig is dus beter kun je het hier niet treffen.