Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.11.178 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
130 berichten.
Jarno Gombert Jarno Gombert
De lessen die ik heb gehad met Richard waren altijd op een fijne manier. Een klein praatje maken in de auto terwijl er word gelest, en er werd altijd duidelijk en met geduld uitgelegd. Bedankt voor alle lessen!
bente bente
Richard geeft goede lessen, zijn uitleg is duidelijk en neemt de tijd voor je als je het niet helemaal snapt of niet lukt. de sfeer is altijd gezellig in de auto! bedankt voor de lessen!
Maaike Maaike
De lessen die ik heb gehad van Richard geeft hij op een fijne manier, hij heeft geduld met je en is duidelijk. Hij geeft je de ruimte om te leren en zorgt ervoor dat je zelfverzekerd het examen in gaat! Echt een leuke tijd gehad en het was altijd gezellig!
Martijn Martijn
De rijlessen met Richard waren altijd heel leuk en erg relaxed. Hij maakte altijd duidelijk wat mis zat of mis ging en kon altijd op een fijne manier met hem daarover praten. Ook kon je altijd een leuk praatje met hem maken waardoor de rijlessen totaal niet als een verplichting voelde. Richard nog bedankt voor alle leuke rijlessen!
Jasmijn Boerstoel Jasmijn Boerstoel
De rijlessen die je bij Richard krijgt, zijn heel fijn. Hij heeft snel in de gaten hoe je in elkaar zit en past zijn lessen daarop aan. Het is altijd gezellig in de auto en je krijgt veel zekerheid van hem. Richard legt alles rustig uit en is heel erg duidelijk. Richard bedankt voor de leuke lessen, ik ga het missen!
Eline Eline
Bedankt voor de leuke een goede lessen Richard! De lessen waren altijd erg duidelijk en daarnaast ook erg gezellig. Door deze goede lessen ben ik in 1x geslaagd πŸ₯³πŸš—!
Martine Martine
De manier hoe Richard lesgeeft is heel fijn. Hij is rustig en geduldig en maakt de les altijd gezellig! Hij is serieus wanneer nodig, maar hij maakt ook grapjes tussendoor. Hij geef ook erg duidelijke uitleg en kijkt heel erg naar wie je bent. Erg fijne rijlessen gehad en in een keer geslaagd! Dankjewel Richard!😁
Sjors van Londen Sjors van Londen
Richard heeft een fijne manier van lesgeven, hij is erg duidelijk en geduldig. Verbeterpunten maakt hij goed bespreekbaar en er is altijd een goede sfeer in de auto.
Julian Brinkman Julian Brinkman
Dank je wel Richard voor alle gezellige en leerzame lessen. Elke keer een leuke rijles gehad! Door jouw lessen ben ik in één keer geslaagd vandaag! Jammer dat ik niet meer samen met je in de auto zal zitten.
ZoΓ« ZoΓ«
Bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen Richard!! Heb het super naar mijn zin gehad en veel van je mogen leren.πŸš™πŸ’¨
Iris Rouwenhorst Iris Rouwenhorst
Ik heb mijn rijlessen erg leuk en leerzaam ervaren, Richard legt alles heel rustig en duidelijk uit. heeft geduld, en is een leuk gezelschap om mee in de auto te zitten. ik ben er zeer tevreden over! door de goede rijlessen ben ik in 1 keer geslaagd !!! πŸŽ‰πŸŽ‰ bedankt Richard!!!
Brigitte Brigitte
Ik heb een leerzame tijd gehad bij Richard en altijd leuke en gezellige lessen.hij legt goed de verbeter punten uit op een duidelijke en rustige manier en dit vond ik erg fijn en heb dit toegepast tijdens de rijlessen. En door dit ben ik in 1x geslaagd voor me praktijk examen πŸ₯³ dus ik raad zeker aan om bij Richard te gaan lessen Richard bedankt voor de leuke lessen 😁
Sander Sander
De lessen bij Richard zijn altijd leerzaam en fijn. Hij legt de verbterpunt goed uit en pakt ze duidelijk en geduldig met je aan. Ook is er altijd ruimte voor een praatje wanneer dat kan. Door de goede rijlessen ben ik in 1x geslaagd. Richard bedanktπŸ‘ŠπŸ»
Fleur Stevens Fleur Stevens
Ik heb het behalen van mijn rijbewijs als erg leerzaam en leuk ervaren dankzij Richard. Hij legt op een duidelijke en geduldige manier zowel de praktijk als theorie uit. De lessen waren naast leerzaam ook altijd heel erg gezellig. Hij speelt goed in op persoonlijke verbeterpunten, waardoor je aan het einde van de rit helemaal klaar bent voor het examen en hierdoor ga je er met vertrouwen in. Ik ben dankzij Richard in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt Richard voor de leuke lessen!! πŸ™‚
BrontΓ« van der Beek BrontΓ« van der Beek
Ik zou het iedereen aanraden om bij Ruesink te lessen! Met duidelijke uitleg en een realistische blik op jou kwaliteiten in het auto rijden is Richard ook nog is een hele fijne/gezellige man om naast te zitten. Heel erg bedankt!
Rick Pardijs Rick Pardijs
Zeker een aanrader om bij Richard! Legt alles erg duidelijk uit. En een heerlijke kerel om mee in de auto te zitten. Ben ook in 1 keer geslaagd dus dat zegt genoeg toch!
Lotte Bruinsma Lotte Bruinsma
Echt een aanrader om bij Richard te lessen! Richard is ontzettend geduldig en daarnaast is hij ook altijd in voor gezelligheid. Ook kent hij je als leerling heel goed, zodat je precies de goede begeleiding krijgt met aan het einde van de rijles altijd goede tips om beter te rijden. Een top combinatie dus als je het mij vraagt!
Yulin Yulin
Richard heeft een fijne manier van lesgeven. Ik heb veel geleerd. Richard bereid je goed voor op het examen. Door de goede voorbereiding ben ik in 1 keer geslaagd. Bedankt voor de leuke en gezellige lessen.
Rik Rik
Richard hanteert een hele fijne manier van lesgeven. De lessen zijn erg leerzaam, maar ook gezellig. Doordat Richard je uitstekend voorbereid op het examen ben ik in 1 keer geslaagd.
Britt Britt
Ik heb heel veel geleerd en plezier gehad van mijn lessen bij Richard. Doordat hij kritisch kan kijken naar je rijkunsten weet je dat je aan het eind van de rit kunt rijden en je er met het examen klaar voor bent. Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!
Sanne Willemsen Sanne Willemsen
Richard heeft een hele fijne en goede manier van lesgeven! Hij kijkt goed naar hoe iemand in elkaar zit en weet hierdoor precies wat iemand nodig heeft. Verder is het gewoon altijd gezellig met Richard, dus echt een aanrader! 😊
Wieke Wieke
Richard is een duidelijke en fijne rijinstructeur. Ik heb veel van hem geleerd en ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! Bedankt
Ties Ties
Het was altijd gezellig en leerzaam tijdens de lessen. Richard zorgt ervoor dat je goed voorbereid het examen ingaat. Bedankt Richard!
Floor Mugge Floor Mugge
Richard is geduldig, geeft duidelijke feedback en kijkt naar wat je precies nodig hebt om goed voorbereid je examen in te gaan. Altijd leerzame en gezellige rijlessen gehad. Bedankt Richard! πŸš™
Marc Schrama Marc Schrama
Richard is een Fijne en aardige rijinstructeur. Kan goed uitleg geven en handelt op een fijne manier. Zeker een aanrader om mee te lessen. Bedankt voor de goede tijd πŸ‘πŸ˜
Indy Mulder Indy Mulder
Het was altijd lache in de auto bij Richard. Hij geeft fijn uitleg . Heeel erg bedanktt!!! 😁
Amke Amke
Elke week leuke en gezellige rijles, super bedankt richard!
Merel Wesselink Merel Wesselink
Iedere week super gezellige en leerzame lessen gehad bij Richard! Hij is duidelijk, stelt je gerust en weet precies hoe je zou reageren etc. Dit zorgt voor een fijn gevoel! Bovendien ontzettend hard gelachen in de auto (:
Indy Heuvelink Indy Heuvelink
Heel gezellige en leerzame lessen gehad! Richard geeft je een fijn en vertrouwd gevoel in de auto. Hij heeft snel door wie je bent en hoe hij je goed kan helpen. Ik geef je 5/5 sterren πŸ˜‰ Bedankt voor alles!
Amber Amber
erg fijne en leerzame lessen gehad!