Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.227.251.94 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
123 berichten.
Sjors van Londen Sjors van Londen
Richard heeft een fijne manier van lesgeven, hij is erg duidelijk en geduldig. Verbeterpunten maakt hij goed bespreekbaar en er is altijd een goede sfeer in de auto.
Julian Brinkman Julian Brinkman
Dank je wel Richard voor alle gezellige en leerzame lessen. Elke keer een leuke rijles gehad! Door jouw lessen ben ik in รฉรฉn keer geslaagd vandaag! Jammer dat ik niet meer samen met je in de auto zal zitten.
Zoรซ Zoรซ
Bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen Richard!! Heb het super naar mijn zin gehad en veel van je mogen leren.๐Ÿš™๐Ÿ’จ
Iris Rouwenhorst Iris Rouwenhorst
Ik heb mijn rijlessen erg leuk en leerzaam ervaren, Richard legt alles heel rustig en duidelijk uit. heeft geduld, en is een leuk gezelschap om mee in de auto te zitten. ik ben er zeer tevreden over! door de goede rijlessen ben ik in 1 keer geslaagd !!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ bedankt Richard!!!
Brigitte Brigitte
Ik heb een leerzame tijd gehad bij Richard en altijd leuke en gezellige lessen.hij legt goed de verbeter punten uit op een duidelijke en rustige manier en dit vond ik erg fijn en heb dit toegepast tijdens de rijlessen. En door dit ben ik in 1x geslaagd voor me praktijk examen ๐Ÿฅณ dus ik raad zeker aan om bij Richard te gaan lessen Richard bedankt voor de leuke lessen ๐Ÿ˜
Sander Sander
De lessen bij Richard zijn altijd leerzaam en fijn. Hij legt de verbterpunt goed uit en pakt ze duidelijk en geduldig met je aan. Ook is er altijd ruimte voor een praatje wanneer dat kan. Door de goede rijlessen ben ik in 1x geslaagd. Richard bedankt๐Ÿ‘Š๐Ÿป
Fleur Stevens Fleur Stevens
Ik heb het behalen van mijn rijbewijs als erg leerzaam en leuk ervaren dankzij Richard. Hij legt op een duidelijke en geduldige manier zowel de praktijk als theorie uit. De lessen waren naast leerzaam ook altijd heel erg gezellig. Hij speelt goed in op persoonlijke verbeterpunten, waardoor je aan het einde van de rit helemaal klaar bent voor het examen en hierdoor ga je er met vertrouwen in. Ik ben dankzij Richard in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt Richard voor de leuke lessen!! ๐Ÿ™‚
Brontรซ van der Beek Brontรซ van der Beek
Ik zou het iedereen aanraden om bij Ruesink te lessen! Met duidelijke uitleg en een realistische blik op jou kwaliteiten in het auto rijden is Richard ook nog is een hele fijne/gezellige man om naast te zitten. Heel erg bedankt!
Rick Pardijs Rick Pardijs
Zeker een aanrader om bij Richard! Legt alles erg duidelijk uit. En een heerlijke kerel om mee in de auto te zitten. Ben ook in 1 keer geslaagd dus dat zegt genoeg toch!
Lotte Bruinsma Lotte Bruinsma
Echt een aanrader om bij Richard te lessen! Richard is ontzettend geduldig en daarnaast is hij ook altijd in voor gezelligheid. Ook kent hij je als leerling heel goed, zodat je precies de goede begeleiding krijgt met aan het einde van de rijles altijd goede tips om beter te rijden. Een top combinatie dus als je het mij vraagt!
Yulin Yulin
Richard heeft een fijne manier van lesgeven. Ik heb veel geleerd. Richard bereid je goed voor op het examen. Door de goede voorbereiding ben ik in 1 keer geslaagd. Bedankt voor de leuke en gezellige lessen.
Rik Rik
Richard hanteert een hele fijne manier van lesgeven. De lessen zijn erg leerzaam, maar ook gezellig. Doordat Richard je uitstekend voorbereid op het examen ben ik in 1 keer geslaagd.
Britt Britt
Ik heb heel veel geleerd en plezier gehad van mijn lessen bij Richard. Doordat hij kritisch kan kijken naar je rijkunsten weet je dat je aan het eind van de rit kunt rijden en je er met het examen klaar voor bent. Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!
Sanne Willemsen Sanne Willemsen
Richard heeft een hele fijne en goede manier van lesgeven! Hij kijkt goed naar hoe iemand in elkaar zit en weet hierdoor precies wat iemand nodig heeft. Verder is het gewoon altijd gezellig met Richard, dus echt een aanrader! ๐Ÿ˜Š
Wieke Wieke
Richard is een duidelijke en fijne rijinstructeur. Ik heb veel van hem geleerd en ik ben zeer tevreden. Echt een aanrader! Bedankt
Ties Ties
Het was altijd gezellig en leerzaam tijdens de lessen. Richard zorgt ervoor dat je goed voorbereid het examen ingaat. Bedankt Richard!
Floor Mugge Floor Mugge
Richard is geduldig, geeft duidelijke feedback en kijkt naar wat je precies nodig hebt om goed voorbereid je examen in te gaan. Altijd leerzame en gezellige rijlessen gehad. Bedankt Richard! ๐Ÿš™
Marc Schrama Marc Schrama
Richard is een Fijne en aardige rijinstructeur. Kan goed uitleg geven en handelt op een fijne manier. Zeker een aanrader om mee te lessen. Bedankt voor de goede tijd ๐Ÿ‘๐Ÿ˜
Indy Mulder Indy Mulder
Het was altijd lache in de auto bij Richard. Hij geeft fijn uitleg . Heeel erg bedanktt!!! ๐Ÿ˜
Amke Amke
Elke week leuke en gezellige rijles, super bedankt richard!
Merel Wesselink Merel Wesselink
Iedere week super gezellige en leerzame lessen gehad bij Richard! Hij is duidelijk, stelt je gerust en weet precies hoe je zou reageren etc. Dit zorgt voor een fijn gevoel! Bovendien ontzettend hard gelachen in de auto (:
Indy Heuvelink Indy Heuvelink
Heel gezellige en leerzame lessen gehad! Richard geeft je een fijn en vertrouwd gevoel in de auto. Hij heeft snel door wie je bent en hoe hij je goed kan helpen. Ik geef je 5/5 sterren ๐Ÿ˜‰ Bedankt voor alles!
Amber Amber
erg fijne en leerzame lessen gehad!
Milo Milo
Leuke en leerzame lessen gehad, Richard geeft goede tips en zorgt ervoor dat je voorbereid en met vertrouwen het examen in gaat. Bedankt Richard!
Julia Julia
Met plezier rijlessen bij Richard gevolgd. De lessen waren gezellig en ontzettend leerzaam. Het is fijn dat Richard zo geduldig is en echt de tijd voor je neemt. Het is erg prettig dat Richard kritisch is, zo weet je aan het eind van de rit tenminste zeker dat het gaat lukken en kun je vol vertrouwen je examen ingaan.
Rob Rob
Leuke lessen met Richard gehad! hij leg het allemaal heel duidelijk uit. hij kan zijn lessen goed naar ieders wens /behoefte aanpassen.
Lisette Koetschruiter Lisette Koetschruiter
Prettige rijlessen gehad bij Richard! Erg geduldige instructeur, probeert echt de juiste manier van rijden met je te vinden. Sleurt je door de examens heen en geeft je de juiste begeleiding als het allemaal niet zo makkelijk gaat. Richard bedankt! ๐Ÿš—
Robin Dadema Robin Dadema
Richard is een prettige instructeur om rijles van te krijgen. Hij geeft goed aan wat je wel en niet moet doen en wat er moet worden verbeterd. Ik heb alijd leuke en leerzame lessen gehad. Daarnaast bekijkt hij goed wanneer je echt klaar bent voor je examen en daarom ben ook ik in 1x geslaagd! Richard bedankt!
Lucas Lucas
Leuke lessen gehad, goeie tips en daardoor in 1x geslaagd voor praktijk. Bedankt!
Lieke Lieke
Richard bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!! Zeker een aanrader. Fijne man om rijles van te krijgen en daarom ook in 1 x geslaagd!!